Blog

5 PRIORITĂȚI PENTRU REUȘITĂ

  1. CREȘTE-ȚI ÎNȚELEPCIUNEA!

In zilele acestea o mulțime de oameni e prinsă in superficialitate. Se interesează de ultimul Show TV-video, ultima bârfa, sau can-can, despre “celebritați” si despre gențile, ceasurile, imbrăcămintea lor de firma.

Sunt mai rare persoanele care studiază riguros, în profunzime. Care iși caută valorile și petrec timp în solitudine, meditatie pentru a afla mai multe despre viața lor și ce e important in viată.

2. FĂ-ȚI TIMP PENTRU TINE! Fii STUDENT 60 DE MINUTE pe ZI!

Cel putin 60 de minute pe zi citeste mari auto-biografii si biografii. Citeste Gândurile către sine insuși ale lui Marcus Aurelius (n.n.împărat roman). Citește despre mari lideri, despre post, filozofie, meditatie, psihologie, epigenetică, setarea țelurilor, inteligența emotională, conectarea cu ființele umane. și mergi profund in aceste subiecte, studiază, gandește profund despre ființa umana.

3. CONCENTREAZĂ-TE, FOCUSUL E FOARTE IMPORTANT!

Oricum esti creativ indiferent ce faci. Fie ca ești barista (n.n.artist al cafelei), fie ca esti taximetrist, programator, manager, CEO, concentrarea este teribil de importantă. Așa că renunță să te mai imprăștii făcând prea multe odata si concentrează-te doar pe execuția câtorva lucruri. Aminteste-ți că prea multe angajamente sociale, profesionale, personale, iți fura “lțtimea de bandă”!

Iti răpește pur și simplu spațiu mental important, energie fizică, voință, timp, talent.

Așa că:

4. PROTEJEAZĂ-ȚI cele 5 ACTIVE IMPORTANTE ALE TALE!

Este vorba de: concentrarea mentală, energia fizică, voința, timpul și talentul tău.

Amintește-ți ca in fiecare dimineață să te trezești cu un SPAțIU plin de creativitate si de putere. Pentru că ai o parte din spațiul de stocare liber, ai atenție reziduală și te poți concentra. Cum am mai spus, intră in Clubul 5AM, formează-ți obiceiuri zilnice și dezvoltă-ti o setare mentală de talie mondială!

Fiecare bărbat, fiecare femeie si fiecare copil de pe aceast planetă este un geniu potențial. Fă treaba corectă și vei ajunge la rezultate corecte!

5. ÎNVAȚĂ SĂ SPUI “NU”!

Pană acum desigur că erai obișnuit să iți faci TO DO LIST, adică lista cu ce ai de făcut. Anul acesta dă importanță la STOP DOING LIST. Chiar dacă poate fi dificil, e important sa faci o lista cu ce sa incetezi sa faci. In felul acesta o sa te poti bucura sa vezi un rasarit, sa asculti o bucata muzicala grozava, de o carte buna, de meditatie sau de timpul petrecut cu cineva drag.

Si aminteste-ți cât de important este să fii bun, drăguț. Nimic mai mult decât compasiunea si sensibilitatea nu contează pentru umanitate. Există mult egoism în lume, chiar acum.

Dar marii lideri sunt GIVE-ERI nu TAKE-ERI. Daca vrei cu adevarat sa iti implinești visele, devin-o ”give-er in loc de take-er! Începe să dăruiești în loc să iei. Devin-o cineva care ii ajută pe ceilalți să-și crească visele, cineva pur și simplu obsedat de a oferi valoare deosebită, la cât mai mulți oameni posibil. Pentru ca așa cum știi și tu foarte bine, viața noastră devine vie, când dăruim și dacă vrei aievea să conduci, este nevoie sa-i servești pe ceilalți.

Ceva uimitor se intamplă când te gândești la alți, ești blând, bun, zambești și oferi. Fără să aștepți ceva în schimb! Sunt mulți care gândesc: sunt bun, am dăruit și oamenii au profitat de mine și e greșit asta!

Nu! E corect, pentru că asta te-a facut persoana care ești acum, o persoană mai bună! Asta iți permite să mergi la culcare cu conștiința pură, încât să iți trăiești viața în continuare fenomenal!

E foarte usor sa găsești scuze.  Ba că economia nu e bună, ba că ai avut o copilărie grea, că industria în care lucrezi e fără viitor, că a venit pandemia…

Sau chiar dacă la prima vedere pare mai dificil, să îți păstrezi totuși entuziasmul și să îți faci treaba bine, conștiincios, fără să blamezi pe nimeni și fără să renunți la PUTEREA TA!

Așa fac liderii: Nu renunță la puterea lor!

Iar TU ești un Lider! Daaa?

Sursa https://caligali.ro/fa-din-2018-un-monumental/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemanatoare

Înscrie-te la newsletter și primești gratuit cartea Înțelege și Alege Afirmațiile pozitive