Despre mine

Didi

Sunt Alexandrina Galiceanu medic, antreprenor, autor si instructor autorizat ThetaHealing ®, iar cei apropiati imi spun Didi.

Am trecut inca din copilarie prin suferinta pierderii mai intai a tatalui meu cand aveam 15 ani si apoi la 30 de ani a mamei. Iubesc oamenii si am vrut sa-i ajut, asa ca „m-am facut doctorita”. Iubesc natura, cred in capacitatea ei extraordinara de refacere si regenerare si de aceea am devenit medic naturist. Sunt sotie, mama a doi baieti minunati, mari acum. Am si un nepotel scump!

La 50 de ani m-am apucat de sport. Activitatea in care sunt implicata de 22 de ani, mi-a permis sa fac asta. Inainte eram o anti-sportiva. Nu aveam nici timp si nici chef. Astazi imi place foarte mult sa inot in piscina si vara in mare, dimineata devreme. Am facut asta in Marea Neagra, Marea Adriatica, Marea Mediterana, Marea Rosie, Marea Ionica, Marea Andaman, Marea Caraibelor… De 5 ani practic aproape zilnic un set de exercitii de yoga de la Lady Niguma. I-am invatat si pe altii sa o faca.

Sunt preocupata de multi ani de secretul tineretii si longevitatii.

Valorile mele

In primul rand, Libertatea, exact sub cele 4 forme pe care le descrie filozoful britanic John Stuart Mill:

  1. libertatea launtrica (libertatea de constiinta)
  2. libertatea de exprimare
  3. libertatea alegerii unui stil de viata
  4. libertatea de asociere liber consimtita

Prima manifestare a libertatii, a fost sa plec impreuna cu familia, imediat dupa Revolutie, in Germania. A fost o experienta inedita, din care am invatat multe.

A doua manifestare a fost ca la intoarcere, sa-mi deschid propriul Cabinet de medicina naturista (Homeopatie si apoi Biorezonanta).

A treia manifestare a libertatii a fost sa aleg colaborarea de 22 de ani, cu o firma care promoveaza un stil de viata sanatos, de calitate si asocierea liber consimtita.

In sfarsit, a patra, a fost sa fiu Blogger si sa incep in 2011 sa scriu pe site.

Alte valori pe care le apreciez mai sunt loialitatea, prietenia adevarata, sinceritatea, corectitudinea, asumarea responsabilitatii.

Impartasesc de peste 9 ani tot ce este bun si valoros

Scriu pentru toti cei care vor sa ramana sanatosi si tineri, si sa se bucure de viata. O fac pentru cei care vor sa isi mentina motivatia si entuziasmul, in viata de zi cu zi. Scriu pentru toti cei care simt ca pot mai mult si care vor mai mult de la viata si ACTIONEAZA. Imi plac lucrurile simple, eficiente si care pot fi date cu usurinta mai departe. Ca rezultat al scrierii pe blog, au aparut in 2018 cele doua carti ale mele: Intelege si alege sanatatea si Intelege si alege MLM-ul.

Iubesc ideea de a impartasi cu lumea intreaga tot ce este bun si valoros. Imbratisez cu bucurie conceptul de Sharing is Caring!

Am simtit nevoia sa scriu pentru ca am acumulat in toti acesti ani, foarte multa experienta, cu bune, cu rele. Am cazut, m-am ridicat, m-am bucurat de: sanatate, Energie, de recunoastere, de succes, de abundenta,

Doresc sa ii ajut si pe ceilalti sa se bucure de viata.

Iubesc Lumea, pe Creatorul ei si minunata Sa Creatie, exprimata in atatea si atatea forme. In 2014 am descoperit ThetaHealing iar acum sunt instructor autorizat care preda aceasta tehnica simpla si eficienta de eliberare a blocajelor, fricilor, resentimentelor si convingerilor negative.

Am inteles ca intotdeauna, absolut INTOTDEAUNA, conteaza DOAR cum reactionezi la ceea ce ti se intampla.  Totul depinde de tine, DOAR de TINE!

Vreau sa impartasesc cu tine intelepciunea dobandita, sa-ti spun tot ce stiu, sa te îndrum spre calea potrivita tie pentru a-ti re-descoperi LUMINA si frumusetea. Sunt aici oricand ai nevoie. Daca eu am putut si TU POTI! Pentru ca ai in tine TOT CE AI NEVOIE!  Cineva poate doar sa te directioneze catre propriile tale raspunsuri, in asa fel incat sa ajungi acolo unde VREI sa fii.

Ma numar printre fondatorii Clubului ToastMasters Braila si sunt instructor autorizat pentru ThetaHealing. Sustin cursuri de Theta Healing, Baza, Avansat, Dig Deeper, Manifestare si Abundenta si Jocul Vietii. Sustin work-shop-uri si seminarii pentru o Viata de Calitate, Seminarii de Incredere si Mastermind-uri de Atitudine si Managementul Karmic.

Sunt un om fericit si implinit. Daca ar fi sa plec acum din aceasta viata as fi recunoscatoare pentru toata experienta pe care am trait-o, fara ca sa regret ceva. Dar stiu ca misiunea mea, continua. Mai am inca multe lucruri de impartasit. Si inca multe lucruri minunate de invatat, de spus si locuri minunate de vazut!

Am creat acest site pentru ca vreau sa ajut. Eu stiu ca meriti si ca poti: sa fii, sa faci si sa ai orice exista si orice iti doresti in acest moment. Exact in in aceasta ordine. Intrebarea este daca si tu stii asta sau daca vrei macar sa afli.

Ma gasesti si pe pagina Intelege si Alege cu Alexandrina Galiceanu.

Daca iti place ceea ce gasesti aici, da te rog SHARE, in felul acesta putem sa ii ajutam si pe ceilalti care au nevoie.

Multumesc,

Înscrie-te la newsletter și primești gratuit cartea Înțelege și Alege Afirmațiile pozitive