Blog

Ce este Theta Healing

Ce este Theta Healing

Găsesti aici răspunsuri la principalele întrebări cu privire la ce este Theta Healing ®, cum poate fi utilizată această tehnică ușor de aplicat de toată lumea și multe alte răspunsuri.

Ce este Theta Healing?

Cui se adreseaza Theta Healing?

Cum a aparut tehnica Theta Healing?

Cum poate fi folosită tehnica Theta Healing?

Cum te poate ajuta Theta Healing?

Cum funcționează Theta Healing?

Există dovezi științifice pentru Theta Healing?

Care este primul pas în Theta Healing?


Ce este Theta Healing?

Tehnica Theta Healing ® este o tehnică ușor de folosit, cu ajutorul căreia printr-o scurtă meditație, ajungi să iți accesezi propriile unde cerebrale Theta. Pe cât e de simplă, pe atât e de profundă. Este una dintre cele mai puternice tehnici de transformare și dezvoltare personală, deoarece este o cale directă de accesare a subconștientului, prin care te conectezi le Energia Universală, o cale directă prin care îți sunt ascultate rugăciunile. Subconștientul este cel care ne influenţează în mod decisiv pe tot parcursul vieţii, iar re-programarea lui prin folosirea undelor Theta cerebrale, îți poate schimba total viața.

 

Cui se adresează Theta Healing?

Theta Healing este o tehnică foarte simplă care poate fi utilizata si aplicata de toata lumea. Se adresează practic oricui. Singura condiție este să crezi că există o forță, o putere superioară, indiferent dacă îi spui Dumnezeu, Divinitate, Atoate-Creator, Univers, Alah, Shiva etc…
Această tehnică poate fi utilizată cu succes de parinti, elevi, studenti, sportivi, medici, ingineri, antreprenori si multi altii din toate domeniile de activitate.

 

Cum a aparut tehnica Theta Healing?

Tehnica aceasta a fost descoperită de Vianna Stibal din SUA. Ca terapeută plină de compasiune și bunătate, ajutându-și pacienții, ajunsese să obțină rezultate deosebite, inclusiv vindecări spontane. Din curiozitate, împreună cu alți colegi terapeuți a acceptat să îi fie masurate undele cerebrale, prin EEG (electroencefalogramă). În felul acesta s-a constatat că rezultatele se obțineau în starea Theta a creierului.

 

Cum poate fi folosită tehnica Theta Healing?

Domeniile de aplicare ale acestei tehnici sunt vaste si limitate numai la imaginația celui care o utilizează. A fost folosită de multe persoane pentru imbunătățirea relație de cuplu, imbunătățirea performanțelor la locul de muncă sau in afaceri.
Sigur că poți să citești literatura de specialitate, carțile scrise de fondatoarea acestei tehnici, Vianna Stibal și să exersezi ceea ce ai înțeles de acolo. Însă cel mai bine și indicat este să participi la un curs predat de un instructor autorizat THInK – ThetaHealing Institute of Knowledge.

 

Cum te poate ajuta Theta Healing?

Ne putem conecta la Sursa noastră divină, la energia care curge prin tot ceea ce există, pentru a ne vindeca, a ne transforma și a ne îmbunătăți radical viața prin schimbarea gândurilor negative, a convingerilor limitative, eliminarea fricilor și resentimentelor și instalarea de noi emoții pozitive.

 

Cum funcționează Theta Healing?

Înveți să accesezi starea Theta și să o aplici în diferite situații de viață. De exemplu pentru reprogramarea subconstientului prin extragerea si anularea convingerilor negative, care nu îți mai sunt de folos, sau pentru asa numitele instalări, download-uri de sentimente pozitive, pentru eliminarea fricilor și resentimentelor, etc.

 

Exista dovezi științifice pentru Theta Healing?

Singura dovadă științifică este legată de confirmarea prezenței undelor cerebrale Theta atunci când se produc acele transformări pozitive. Rezultatele, se produc prin intermediul celor care aplică Theta, pentru că de fapt vindecările și transformările sunt făcute de Divinitate, de Creatorul A Tot Ceea ce Există. Care sunt oare dovezile științifice ale prezenței Divinității?

 

Care este primul pas in Theta Healing?

Primul pas poate fi să participi la Cursul de Bază Theta Healing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemanatoare

Înscrie-te la newsletter și primești gratuit cartea Înțelege și Alege Afirmațiile pozitive