Blog

Uuups! E MLM! sau ÎNȚELEGE ȘI ALEGE MLM-UL

Uuups! E MLM! sau ÎNȚELEGE ȘI ALEGE MLM-UL

După ani de experiență cu oamenii, am tras concluzia că degeaba le dai sincer o informație, le spui sincer niște lucruri, crezând că ei le vor alege. Nu este obligatoriu ca ei să și înțeleagă ce spui tu. Asta pentru că încă nu au reprezentare pe creier.

Până când ei nu înțeleg acele lucruri nu pot să facă o alegere. Când înțeleg, e ca și cum le “pică” fisa și pot să aleagă singuri, în cunoștință de cauză. Pentru că pur și simplu încep să aibă și această REPREZENTARE PE CREIER. Când au informația în computer, o recunosc și pot să o acceseze. Și abia atunci fac alegerile cele mai inspirate.

Mergând pe același principiu din cartea despre sănătate pe care am scris-o, Înțelege și Alege Sănătatea, m-am gândit să scriu acum mai multe despre MLM. De ce? Ca să îi ajut pe oameni să înțeleagă. Apoi va fi alegerea fiecăruia ce va face cu ceea ce a înțeles.

 

Cu siguranță există încă multe persoane care nu înțeleg cu adevărat despre ce este vorba în MLM!

Personal, mi s-a întâmplat să văd de atâtea ori oameni care dau ochii peste cap când aud sau își dau seama că e vorba despre MLM.

Uuuuups! Iar e vorba despre MLM!

Asta pentru că nu li s-a spus despre așa ceva la școală sau la serviciu și nici din mass-media nu au cum să afle decât păreri și informații distorsionate. Poate chiar cu ceva tentă de scandal și care nu reflectă realitatea.

Sau poate au o experiență traumatizantă, cu așa zise MLM-uri care i-au dezamăgit.

Personal, pot să spun că înțeleg asta.

Însă altceva este să afli lucruri despre un subiect, despre un domeniu, de la cei care au experimentat domeniul și au reușit în acea direcție.

Dă-mi voie să te însoțesc într-o călătorie de cunoaștere a MLM-ului. O călătorie în care, dacă înțelegi și apoi alegi, s-ar putea să ți se schimbe și ție viața în bine, cu 180 grade.

Îmi permit să te însoțesc, pentru că DA, am ajuns în vârf  într-un MLM, m-am menținut și încă mă mențin acolo. Pentru că despre o astfel de activitate este vorba în această carte…

Poți comanda cartea de aici:

https://bioaleea.ro/produs/uuups-e-mlm-sau-intelege-si-alege-mlm-ul/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemanatoare

Înscrie-te la newsletter și primești gratuit cartea Înțelege și Alege Afirmațiile pozitive