Blog

Înțelege și Alege

Proiectul Înțelege și Alege ® are menirea de a te ajuta să faci conștientizări în diverse aspecte ale vieții. Am început cu Sănătatea, apoi a urmat activitatea de tip MLM (multilevel marketing) și mai nou folosirea afirmațiilor.

După ani de experiență cu oamenii, am tras concluzia că degeaba le spui sincer niște lucruri, crezând că ei vor alege să le folosească. Nu este obligatoriu ca ei să și înțeleagă ce spui tu. Asta pentru că încă nu au reprezentare pe creier. Până când ei nu înțeleg acele lucruri cu adevărat nu pot să facă o alegere. Când înțeleg, e ca și cum le “pică” fisa și pot să aleagă singuri, în cunoștință de cauză. Pentru că pur și simplu încep să aibă și această REPREZENTARE PE CREIER. Când au informația în computer, o recunosc și pot să o acceseze. Și abia atunci fac alegerile cele mai inspirate.

De aici a luat naștere proiectul Înțelege și Alege prin care îmi doresc să te sprijin să conștientizezi anumite adevăruri din diverse aspecte ale vieții, astfel încât să poți alege în cunoștință de cauză. Mergând pe acest principiu a apărut in martie 2018 prima mea carte Înțelege și Alege Sănătatea. Apoi în luna iunie 2018, cartea Uuups! E MLM! Sau Înțelege și Alege MLM-ul

Sunt preocupată de ani de zile de dezvoltarea personală și de legătura sa cu subconștientul. Am ținut mai multe prezentări pe această temă, am căutat să înțeleg…

Îmi amintesc că în 2006 am urmărit de mai multe ori filmul Secretul, care dezvăluia pe atunci ceva mult timp ascuns oamenilor: Legea Atracției, o lege uitată, care se spune în film, funcționează. Între timp foarte multă lume de pe întreg mapamondul a folosit învățămintele din acest film. Cei mai mulți însă s-au ales doar cu găsirea rapidă a unui loc de parcare, ori de câte ori e nevoie. Iar visele lor mari au ramas în continuare… departe.

Lucrând ani de zile cu oamenii am constatat că mulți dintre ei deși au tot ce le trebuie pentru a reuși: sunt prezentabili, au studii “înalte”, au două mâini, două picioare, doi ochi, totuși pe parcursul vieții fac alegeri neinspirate și eșuează.

De ce nu reușesc?

Vrei sa afli raspunsul la această întrebare?

Răspunsul stă în subconștient.

Hai să vedem împreună despre ce e vorba. Te invit să descarci gratuit e-book-ul Înțelege și Alege Afirmațiile Pozitive,  care te va ajuta să înțelegi mai bine și să alegi să folosești acest instrument util pentru transformare.

Sau il poti descarca daca completezi formularul de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemanatoare

Înscrie-te la newsletter și primești gratuit cartea Înțelege și Alege Afirmațiile pozitive